Opetus ja verkkokauppa

Tunneillamme keskitymme opiskelijan tarpeisiin ja mielenkiinnonkohteisiin muusikkona ja taiteilijana. Pyrimme antamaan opiskelijalle kyvyn, halun ja rohkeuden esiintyä yleisölle tavalla, joka on hänelle sopivin. Usein aloittavan muusikon suurimpia haasteita on identifioitua artistiksi ja tulemme sukeltamaan esittävän taiteen maailmaan tavoitteenamme löytää taiteellinen identiteetti. Annamme opiskelijalle myös mahdollisuuden esiintyä säännöllisesti kouluvuoden aikana. Tämä mahdollisuus on kehittyvälle muusikolle äärimmäisen tärkeä.

Otamme haltuun kaikki tekniikat joita opiskelija tarvitsee esittääkseen musiikkiaan yleisölle. Emme vain opiskele musiikin opetussuunnitelman mukaan, vaan keskitymme miten voimme opiskella virallisten opintomatriisien sisällöt soveltaen niitä opiskelijan omaan musiikilliseen ilmaisuun. Jokainen opiskeltu tekniikka ja teoreettinen sisältö tulee olemaan osa hänen valmistelemansa konsertin ohjelmistoa. Teemme opiskelijalle laadukkaita äänitteitä ja videoita hänen musiikistaan, ja keskitymme parantamaan saundia, groovea ja selkeyttä.

Jokaisen tunnin jälkeen opiskelijalla on selkeä ymmärrys siitä mitä seuraavalle tunnille valmistellaan. Tarjoamme monia eri oppitunteja tukemaan opiskelijaa saavuttamaan tavoittelemansa päämäärät soittajana, muusikkona ja artistina.


Tunnit ja hinnat

Voimme tarvittaessa kertoa mitkä oppitunnit ovat oikeita sinulle ja kertoa lisää hinnoista.

Tässä linkki verkkokauppaan, josta oppilas voi ostaa tunnit talteen, ja sopia tuntien pitämisestä erikseen opettajan kanssa. Tunnit eivät vanhene! 🙂

https://holvi.com/shop/arttuharmala/

Kitaratunnit 30€/45min

Kitaratunneilla valmennamme opiskelijan esittämään musiikkia valitsemallaan tyylillä. Käymme läpi instrumentin keskeiset tekniikat unohtamatta musiikin teorian oppimista tehostavia sisältöjä. Tunnille saa tulla millä vain kitaralla.

Kitaran ryhmätunnit 30€/60min

Ryhmätunnit ovat äärimmäisen tärkeitä säädyllisen soittotaidon kehittämiseksi. Yhteissoittoa oppii vain soittamalla yhdessä, mutta vielä tärkeämpää on muiden soittajien ja oman vertaisryhmänsä tapaaminen, jolloin opiskelijat oppivat paljon pelkästä toistensa läsnäolosta.

Ryhmätunneilla valmistelemme musiikkia tulevia konsertteja varten ja näin kehitämme rytmitajua, yhteistyötaitoja ja taiteellista tyylitajua. Ryhmätunnit ovat loistava tapa oppia musiikkialan työelämän taitoja ja muodostaa ihmissuhteita musiikin saralla.

Bändin valmennus 20€/60min

Bändisoitto on välttämätöntä hyvän soittotaidon kehittämiseksi. Rytminen tarkkuus on tärkein yksittäinen seikka, joka saa musiikin kuulostamaan ammattimaiselta, ja hyvän rytmisen tarkkuuden saavuttaminen vaatii paljon soittamista muiden muusikoiden kanssa.

Bändissä soittaminen on myös ainoa tilaisuus opiskelijalle oppia hallitsemaan instrumenttinsa äänenvoimakkuustasoja suhteessa muihin soittajiin ja löytämään paikkansa bändin luomassa rytmisessä kudelmassa ja musiikillisessa kokonaisuudessa.

Palaute äänitteistä 20€/äänite

Monet laulaja-lauluntekijät ja konservatorioiden pääsykokeisiin valmistuvat ovat tarvinneet palautetta ja parannusehdotuksia taitojensa kehittämiseksi sekä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Pystyn antamaan palautteen äänitteenä tai Skype-keskusteluna ja lähetän myös tekstiversion, joka jää opiskelijan työstettäväksi idea-listaksi oman työn ja tekemisen kehittämiseksi.

Pidän tunteja studiollani Jyväskylässä joka arkipäivä. Äänitteistä voin antaa palautetta ja kehitysehdotuksia myös Skypen välityksellä.

Klassisen musiikin improvisaation alkeet 30€/45min

Musiikin opiskelua verrataan usein kielen opiskeluun. Kieltä osaa vasta silloin kun sitä osaa itse tuottaa. Valitettavasti vuosisatojen saatossa klassisen musiikin rikas improvisaatioperinne on kuollut ja miltei haudattu.

Kuulun siihen pieneen joukkoon, joka pyrkii herättämään tämän perinteen henkiin, ja minulta saa myös opetusta partimentossa ja klassisessa improvisaatiossa.


%d bloggaajaa tykkää tästä: